2020-10-22 12:04:47

Vjerni tradiciji

Ove godine obilježavamo 20 godina Kutinskih dana znanosti i umjetnosti te smo, unatoč novim okolnostima i korona-situaciji, iznašli način kako da ih, tradicionalno, obilježimo. Zahvaljujući tehnologiji ostvarili smo svoj naum te smo (mrežno) ugostili čak dva gosta.

Prvi online gost, tj. gošća bila je mr. sc. Gordana Barudžija – viša savjetnica za vjeronauk u Agenciji za odgoj i obrazovanje. Gordana se u razgovoru prisjetila svog školskog iskustva i kolega, govorila je o svom poslovnom putu te je izrazila veliku zahvalnost što je bila pozvana kao gost među poznate, priznate i uspješne ljude kakve smo dosad ugošćivali.

Drugi gost i govornik bio je doc. dr. sc. Anđelo Maly. Čuli smo i njegovu inspirativnu životnu priču na kraju koje nam je također zahvalio na gostovanju te je poručio da svaki dan ostanemo vjerni sebi i svojoj molitvi.

Moramo još reći da ništa od ovoga ne bi bilo bez naših vrijednih učenika Dore Brozović i Brune Pavličića te glavne koordinatorice i organizatorice cijelog događaja – prof. Vesne Jakovljević. Uz bok njima stoji i Kutinski ogranak Matice hrvatske kojemu se također zahvaljujemo na angažmanu i sudjelovanju. Zahvaljujemo i ravnatelju Saši Samboleku na tehničkoj i moralnoj podršci te svim sudionicima ovo lijepog sastanka.

Dogodine!


Srednja škola Tina Ujevića Kutina